Presentació de la campanya "El groc, al groc" (Noves Generacions)
Presentació de la campanya "El groc, al groc" (Noves Generacions)

"El groc, al groc", la campanya dels joves del PP contra els llaços al carrer

Noves Generacions fa campanya contra la simbologia independentista al carrer i proposen llançar-la al contenidor

Actualitzat

Les Noves Generacions del PP a Catalunya han començat aquest dijous una campanya contra la presència de simbologia independentista als carrers i espais públics.

El lema de la campanya és "El groc, al groc", un joc de paraules que insta a llançar al contenidor groc, dels envasos i plàstics, els llaços grocs que es pengen als carrers en solidaritat amb els polítics independentistes presos.

 

 

La líder de Noves Generacions, Irene Pardo, argumenta que aquests símbols perjudiquen la convivència i el medi ambient:

"Posar simbologia independentista com creus grogues i llaços grocs provoca enfrontament. Tots els llaços de plàstic groc han d'estar en un contenidor de reciclatge."

Pardo ha demanat als alcaldes independentistes que mantinguin la pluralitat i la neutralitat de l'espai públic perquè aquests símbols "provoquen enfrontament, divisió i topades entre veïns."

Notícia relacionada: La resposta d'alguns alcaldes a la carta de Millo sobre el groc a l'espai públic

Noves Generacions considera que les persones són lliures per portar el llaç groc però que aquest símbol no hauria d'estar al carrer. Per això, proposen llençar-lo a les escombraries.

"No és una campanya d'enfrontament entre catalans, sinó de respecte i tolerància a la pluralitat d'opinions."

Irene Pardo ha dit que s'han de prendre mesures per evitar enfrontaments com el de dilluns a la platja de Canet de Mar quan un grup de persones va treure les creus grogues que un altre grup hi havia posat.

ARXIVAT A:
IndependènciaGovern empresonat
Anar al contingut