El Granollers ha empatat amb el Villa de Aranda. (Foto: www.bmgranollers.cat)
El Granollers ha empatat amb el Villa de Aranda. (Foto: www.bmgranollers.cat)
Handbol

El Granollers comença la Lliga Asobal amb un empat al camp del Villa de Aranda (23-23)

El Granollers ha començat la Lliga Asobal amb un empat a 23 a casa del Villa de Aranda. Els vallesans han entrat en el partit amb més intensitat, amb el central Álvaro Ruiz molt encertat en atac (9 gols). El Villa de Aranda ha millorat en defensa per igualar el duel. En l'última jugada, "Bicho" ha marcat el gol de l'empat de l'equip de Burgos

Actualitzat

El Granollers ha començat la Lliga Asobal amb un empat a 23 a casa del Villa de Aranda. Els vallesans han entrat en el partit amb més intensitat, amb el central Álvaro Ruiz molt encertat en atac (9 gols). L'equip d'Aranda de Duero ha millorat en defensa i ha arribat al descans amb un gol d'avantatge, 12 a 11.

Els castellans han mantingut la seva dinàmica positiva en la tornada dels vestidors, però el Granollers l'ha pogut contrarestar per tornar a igualar el duel. El porter local Santana ha estat clau per propiciar amb les seves aturades una nova escapada del Villa de Aranda que els vallesans han tornat a anul·lar. En l'última jugada, "Bicho" ha marcat el gol de l'empat de l'equip de Burgos.

Anar al contingut