Motociclisme

El Gran Premi d'Holanda podria ser l'últim de Toni Elias en Moto GP

El Gran Premi d'Holanda, que es disputarà la setmana que ve, podria ser l'últim de Toni Elias en Moto GP. Si més no amb el seu actual equip. Lucio Cecchinello, el màxim responsable, ha reconegut contactes amb el pilot que substituiria al català, després de la cursa d'Assen.

Actualitzat
Toni Elias ha pujat al podi en 46 ocasions, ha guanyat 17 curses i té un títol de campió del món. Diumenge va aconseguir el millor resultat d'aquesta temporada: un vuitè, una renda molt discreta pel seu potencial. A la seva escuderia no li estan donant les eines que demana i l'ambient al box no ajuda a millorar.

No llança la tovallola, però el responsable tècnic va per una direcció diferent de la que vol Toni Elias, i el director de l'equip no li acaba de donar el suport necessari. De fet, ja busca un altre corredor que pretén que piloti la segona moto d'Elias. De moment, ha parlat amb el nord-americà John Hopkins.

Lucio Cecchinello, director de l'equip LCR Honda, deia això: "Ara tenim dues motos a disposició del Toni, potser en deixarem una per a ell i una altra per a un altre pilot. El John està al Britànic de Turismes, és veritat que hem parlat amb el seu mànager i hem fet hipòtesis sobre un programa de treball conjunt".

Oficialment, no hi ha ultimàtum sobre Elias, però Cechinello voldria Hopkins al Gran Premi dels Estats Units. Elias té problemes; també Valentino Rossi, que diumenge va ser superat pel seu company. Al campió italià, els enginyers li fan cas; al campió català, no.
Anar al contingut