Fórmula 1

El Gran Premi de Corea de Fórmula 1, a TV3 i Esport3

TV3 en transmetrà diumenge la prova, des del circuit de Yeongam. Divendres i dissabte, Esport3 oferirà les diferents sessions d'entrenaments lliures i els classificatoris es podran veure per TV3.

Actualitzat
La Fórmula 1 continua a Àsia. Després del Gran Premi del Japó, ara és el torn de Corea, la setzena prova de la temporada 2012 del Campionat del Món de la màxima especialitat de l'automobilisme. Durant la matinada de divendres, l'Esport3 emetrà la primera (02.55) i la segona (06.55) sessió dels entrenaments lliures. I dissabte, a les 03.55, oferirà la tercera.

TV3 oferirà dissabte, a les 06.30, els entrenaments oficials, en què es fixarà l'ordre de la graella de sortida de la cursa de l'endemà. A les 12.00 hi haurà un "Zona zàping" i a les 12.30 es tornarà a repetir la sessió classificatòria.

Diumenge TV3 començarà la programació relativa a la F1 a les 6.30 amb el programa previ a la cursa "La fórmula", que oferirà al llarg d'una hora i mitja tota l'actualitat sobre el Gran Premi, anàlisis tècniques, reportatges i entrevistes en directe i des del circuit. I a les 08.00 transmetrà la cursa.

Per a aquells que no vulguin matinar tant, TV3 tornarà a oferir "La fórmula", en una versió més resumida, a les 11.00, i la cursa sencera, a partir de les 12.00. Els entrenaments i la cursa també es podran seguir, a més, per internet.

Les transmissions aniran a càrrec de l'equip de motor del Departament d'Esports de TVC: Josep Lluís Merlos, Francesc Latorre, Francesc Rosés, Laia Ferrer i Joan Villadelprat en els comentaris tècnics.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut