Turistes passegen davant una de les faveles de Rio (Reuters)
Rio de Janeiro

El GPS envia per error un turista italià a una favela i el maten d'un tret al cap

El cosí de la víctima, que viatjava en moto amb ell, va poder reconèixer els assassins i ja s'han detingut set persones a Rio de Janeiro

RedaccióActualitzat

Un turista italià ha mort d'un tret al cap després que ha entrat per error en una favela a Rio de Janeiro, al Brasil. La víctima i un cosí seu circulaven en moto guiats per un GPS que els va fer entrar a Morro dos Prazeres, a prop del barri de Santa Teresa.

Els dos turistes van ser rebuts a trets pels habitants de la barriada i els van obligar a entrar en un cotxe. Un d'ells va ser alliberat poc després i rescatat per agents de la policia en un dels accessos a la comunitat. L'altre no va tenir tanta sort. Segons els investigadors, l'home mort duia una càmera al casc. El seu cos amb un tret al cap va ser trobat en un dels carrers de la favela.

Nou persones ja han estat identificades a Rio de Janeiro per l'assassinat. El cosí de la víctima va poder reconèixer els que els van tirotejar pensant que eren policies. Els dos turistes italians feien una ruta per diversos països sud-americans. 

Anar al contingut