Barcelona

El govern vol fer una consulta al territori sobre el projecte de BCN World

Carles Puigdemont s'ha reunit aquest dimecres a Barcelona amb el president de Hard Rock, un dels inversors d'aquest macrocomplex, que ha mostrat el seu interès en aquest projecte

RedaccióActualitzat

El govern té previst fer una consulta a la demarcació de Tarragona per prendre una decisió sobre el projecte de BCN World. Segons fonts de l'executiu, part del territori veuria aquest proposta amb bons ulls. Aquest centre de joc i oci s'hauria de construir a Vilaseca i Salou, al costat de Port Aventura. 

Aquest matí, Carles Puigdemont, s'ha reunit amb el president de Hard Rock, Hamish Dodds, un dels inversors del projecte, amb qui ha coincidit en la necessitat de tirar endavant aquest macrocomplex. En aquesta entrevista al Palau de la Generalitat, on també hi ha assistit el vicepresident, Oriol Junqueras, Dodds ha confirmat l'interès de la multinacional amb seu a Orlando per instal·lar-hi un Centre Turístic Integrat, que (CTI) que, segons la proposta presentada per Hard Rock, suposaria una inversió d'uns 2.500 milions d'euros, sense cap cost per a l'administració catalana.

 

 

"Un projecte d'una gran importància estratègica"

En una entrevista a 8TV, Carles Puigdemont, defensava aquest dimarts el complex: "Aquest és un projecte viu. El vol una part important del territori. Si finalment el que hem de fer per resoldre les diferents interpretacions que hi ha és fer una consulta al territori, estem disposats a fer-la. No ens ha de fer por que la gent pugui decidir sobre un projecte que jo crec, personalment, que és d'una gran importància estratègica per l'economia catalana."

Puigdemont remarca que els inversors són "seriosos i solvents" i que la zona afectada està especialment "castigada" per l'atur, amb risc d'augmentar encara més pel tancament de part de la indústria química. Pel que fa al pla director urbanístic, el cap del govern diu que està a punt, i que si no es va fer l'aprovació definitiva la legislatura passada va ser per respecte al procés electoral.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut