Francesc Homs, conseller de la Presidència, ha visitat la fira de Sant Ermengol de la Seu d'Urgell.
Francesc Homs, conseller de la Presidència, ha visitat la fira de Sant Ermengol de la Seu d'Urgell.
La Seu d'Urgell

El govern veu els dirigents del PP "un pèl exaltats" i els demana "serenitat", "respectar la democràcia" i "complir les lleis"

Tres coses. És el que demana el conseller de la Presidència, Francesc Homs, als dirigents del PP i al govern espanyol perquè, segons ha dit, els troba un pèl exaltats.

RedaccióActualitzat

El conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha demanat als dirigents del PP i al govern espanyol tres coses; "serenitat, respectar la llei i respectar la democràcia". Homs ha explicat que veu els dirigents populars un pèl "exaltats" i per aquest motiu els demana serenitat.

Durant la visita a la centenària fira de Sant Ermengol de la Seu d'Urgell, Homs ha fet una crida a "no contribuir a inflar la polèmica" sobre l'absència del president de la Generalitat, Artur Mas, a l'acte de Foment de Treball.

Sobre el fet de demanar la consulta per la independència, el conseller ha dit que "el que convé és respectar la democràcia, el que el poble de Catalunya vota i el que vol votar". Així, Homs ha reclamat al PP que "compleixi les lleis", en entendre que l'informe presentat aquesta setmana pel govern sobre els greuges de l'Estat constata que l'executiu espanyol ha incomplert els pagaments pactats a la Disposició Addicional Tercera de l'Estatut.

"El govern espanyol parla molt de lleis i no les compleix", ha indicat el dirigent convergent, i ha demanat a l'executiu espanyol que hi hagi una reflexió sobre els valors democràtics i es pregunti per què els catalans volen fer la consulta.

Anar al contingut