El matí de Catalunya Ràdio

El govern revisarà a fons els últims 20 anys de gestió de Millet al Palau per buscar l'origen del frau

La Generalitat revisarà exhaustivament els últims 20 anys de gestió de Fèlix Millet al capdavant del Palau de la Música per buscar l'origen i les raons del desviament de diners que ara s'ha destapat, segons ha dit el conseller de Cultura, Joan Manuel Tresserras, a "El matí de Catalunya Ràdio". Tresserras considera que d'aquesta manera el govern inspeccionarà més enrere del que està investigant ara la justícia.

Actualitzat
El conseller de Cultura, Joan Manuel Tresserras, ha admès que la Generalitat està "revisant" les auditories que el mateix govern va fer del 2002 al 2007 al Consorci del Palau, l'organisme que canalitza les subvencions públiques. El conseller admet que aquelles auditories apuntaven algunes irregularitats que no es corregien i que s'arrossegaven al llarg dels anys.

Sobre l'antena pirata de l'emissora de Federico Jiménez Losantos que dificulta la recepció de Catalunya Ràdio en alguns punts de Barcelona, el conseller de Cultura diu que és molt difícil tancar-la de la nit al dia perquè la llei és molt garantista amb aquesta mena d'infraccions.
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut