Puigdemont, Junqueras i Romeva després de signar el compromís pel referèndum al Palau de la Generalitat (ACN)
Puigdemont, Junqueras i Romeva després de signar el compromís pel referèndum al Palau de la Generalitat (ACN)
Madrid

El govern portarà a Madrid el 22 de maig l'última proposta per negociar el referèndum

Puigdemont, Junqueras i Romeva pronunciaran una conferència a l'Auditori Caja de Música, que cedeix l'Ajuntament de Madrid

RedaccióActualitzat

L'Ajuntament de Madrid acollirà el 22 de maig la presentació de l'última proposta per negociar el referèndum.

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, juntament amb el vicepresident, Oriol Junqueras, i el conseller d'Afers Exteriors, Raül Romeva, pronunciaran una conferència a l'Auditori Caja de Música, que cedeix l'Ajuntament de Madrid.

La conferència té per títol "Un referèndum per a Catalunya. Invitació a un acord democràtic". S'ha escollit aquest auditori després que el Senat rebutgés acollir la conferència, tal com va demanar el mateix Puigdemont per escrit.

La conferència es planteja com el moment en què el govern formalitzarà l'última proposta de referèndum pactat a l'Estat. Un dels arguments que s'utilitzaran seran les firmes recollides en les últimes setmanes pel Pacte Nacional pel Referèndum a favor d'un referèndum acordat.

A la conferència s'hi convidaran els partits polítics espanyols i representants del sector empresarial.

La conferència es farà just després de l'acte que el Pacte Nacional pel Referèndum celebrarà el 19 de maig per posar punt final a la recollida de firmes a favor d'un referèndum pactat.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut