Imatge de la reunió del govern al Palau de la Generalitat (Foto: ACN)
Imatge de la reunió del govern al Palau de la Generalitat (Foto: ACN)
Barcelona

El govern nomena Roger Albinyana nou secretari d'Exteriors

Aquest càrrec serà clau en el nou procés d'internacionalització del projecte de consulta sobiranista que impulsa l'executiu. L'executiu ha completat altres nomenaments com són les direccions generals d'Esports, Economia o Indústria.

RedaccióActualitzat
La Generalitat ha fet efectius diversos nomenaments que encara estaven pendents. Roger Albinyana serà el nou secretari d'Afers Exteriors, un càrrec clau en el nou marc del procés d'internacionalització del projecte de consulta sobiranista que impulsa l'executiu. Militant de Convergència Democràtica des del 1997, Albinyana és coordinador de Relacions Internacionals del partit des del 2011 i dirigeix el programa de suport a la Unió per la Mediterrània de la Generalitat. També ha treballat com a assessor en el primer govern d'Artur Mas.

Nascut a Barcelona el 1980, Roger Albinyana és llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i té un màster en Història Econòmica per la Universitat de Barcelona. El 2004 va ser candidat de CiU a les eleccions al Parlament Europeu.

El govern també ha nomenat Joan Vidal com a nou director general de Coordinació Interdepartamental i a Olga Tomàs com a directora de serveis del Departament d'Economia i Coneixement. El nou director del Consell Català de l'Esport serà Gerard Figueras, president de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC). Antoni Maria Grau serà el nou director general d'Indústria; Jordi Sellas, presentador del programa de TV3 "Generació Digital", serà el nou director general de Promoció i Cooperació Cultural. Laura Borràs ha estat nomenada directora de la Institució de les Lletres Catalanes.
Anar al contingut