Líban

El govern libanès decreta el toc de queda després dels sagnants enfrontaments a la Universitat i als barris àrabs de Beirut

Les autoritats libaneses han decretat el toc de queda a Beirut des de dos quarts de nou del vespre fins a les sis de la matinada com a conseqüència dels sagnants enfrontaments a la Universitat àrab de la capital i que després s'han estès a diversos barris musulmans. Els aldarulls entre partidaris i opositors al govern prooccidental libanès haurien provocat la mort de tres persones i n'haurien ferit més de 150. Les crides a la calma de les diverses formacions polítiques i religioses no han aconseguit aturar l'onada de violència.

Actualitzat

Les imatges ofertes per diversos canals de televisió libanesos mostraven com els joves simpatitzants dels grups xiïtes Hezbollah i Amal s'han enfrontat a cops de pedra amb partidaris del govern de Fuad Siniora. Els soldats dels tancs que supervisen la seguretat de la ciutat s'ho miraven sense intervenir-hi, a excepció de tirar alguns trets dissuasius a l'aire. Els enfrontaments entre universitaris s'han estès a diversos barris musulmans de la capital.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut