Barcelona

El govern indemnitza amb 200.000 euros Nicola Tanno, que va perdre un ull el 2010 per una pilota de goma

L'home, que s'ha retirat del procés penal després de l'acord, assegura que tanca una pàgina però lamenta que no s'hagi identificat l'autor material de l'agressió

RedaccióActualitzat

La Generalitat indemnitza amb 200.000 euros Nicola Tanno, l'home que va perdre un ull el 2010 per una bala de goma disparada pels Mossos d'Esquadra. En declaracions a Catalunya Ràdio, Tanno ha assegurat que tanca una pàgina però lamenta que no s'hagi identificat l'autor material de l'agressió.

"La persona responsable continua treballant per la policia catalana. Per la nostra seguretat, el jutge va interrogar desenes de mossos d'esquadra que es trobaven en aquell lloc, en aquella hora, aquell dia. Trobo increïble que cap d'aquells policies hagi vist res ni sàpiga res."

Nicola Tanno valora també que el conseller d'Interior, Jordi Jané, li hagi enviat una carta i li hagi trucat demanant-li disculpes i reconeixent que l'acord no podrà reparar els perjudicis que li han provocat. Amb aquest acord, Tanno es retira del procés penal.

Els fets van passar durant els aldarulls que hi va haver a la zona de la plaça Espanya de Barcelona a la celebració per la victòria d'Espanya al Mundial de futbol.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut