Madrid

El govern espanyol vol que els polítics expliquin els efectes de la independència per a Catalunya

La vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, agraeix la carta de Felipe González en què alerta dels perills de la desconnexió entre Catalunya i Espanya

RedaccióActualitzat

Continuen les reaccions a la carta de Felipe González ahir a "El País", en què alertava dels perills de la desconnexió entre Catalunya i Espanya i comparava el procés independentista amb el nazisme i el feixisme. Avui, Soraya Sáenz de Santamaría n'ha parlat a la Cadena Ser. La vicepresidenta de l'executiu espanyol ha agraït a l'expresident la carta publicada i ha instat altres polítics a explicar les conseqüències de la independència de Catalunya.

Si els populars tornen a governar a Espanya, Sáenz de Santamaría ha reiterat que no tenen res a oferir als independentistes: "Nosaltres tenim estratègia política per als catalans en el seu conjunt, per als independentistes, no. Cada concessió que tenen els polítics independentistes, cada avantatge que obtenen, és una meta volant, mai és definitiva". La vicepresidenta ha afegit que "no es pot sotmetre els ciutadans a aquest estrip", ni se'ls pot "treure d'Europa."

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut