Roberto Bermúdez de Castro, en una imatge d'arxiu (EFE)
Roberto Bermúdez de Castro, en una imatge d'arxiu (EFE)
Madrid

El govern espanyol revisa les subvencions a webs que van fer "negoci" amb el procés

El secretari d'estat per a les Administracions Territorials afirma que les ajudes a mitjans de comunicació digitals "no es deixaran de donar", sinó que se'n farà "un repartiment objectiu"

RedaccióActualitzat

El govern espanyol ha anunciat que està revisant les subvencions concedides per la Generalitat a pàgines web que, segons diu, han fet "negoci" amb el seu suport al procés independentista.

En una compareixença en comissió al Senat per fer balanç de l'aplicació de l'article 155, el secretari d'estat per a les Administracions Territorials, Roberto Bermúdez de Castro, ha fet aquest retret als mitjans digitals:

"No hi havia millor negoci a Catalunya aquests quatre anys que muntar-se una pàgina web per donar suport al procés."

Bermúdez de Castro ha explicat que la línia de subvencions als mitjans de comunicació digitals és l'única que està revisant l'executiu espanyol ara que té intervinguda la Generalitat. Segons ha dit, les ajudes "no es deixaran de donar", sinó que se'n farà "un repartiment objectiu".

La línia té un pressupost de 6 milions d'euros destinats a l'ús del català en mitjans de comunicació digitals.

La resta de programes de subvencions han estat resolts o es resoldran, ha afegit el secretari, que ha admès la paralització d'alguns "d'àmbits socials" en aquest sentit.

ARXIVAT A:
Article 155Procés català
Anar al contingut