L'euro per recepta es va suspendre de manera cautelar el gener del 2013
L'euro per recepta es va suspendre de manera cautelar el gener del 2013
Madrid

El govern espanyol prohibeix la comercialització de medicaments a domicili

El Consell de Ministres ha endurit la llei del medicament per "oferir més garanties de seguretat i evitar l'entrada de fàrmacs falsificats" a Espanya.

RedaccióActualitzat
El govern espanyol ha prohibit la comercialització a domicili i qualsevol tipus de venda indirecta al públic de medicaments i productes sanitaris, així com la seva publicitat.

El Consell de Ministres ha endurit la llei del medicament per "oferir més garanties de seguretat i evitar l'entrada de fàrmacs falsificats" a Espanya, segons ha assenyalat la vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, en la roda de premsa posterior a aquesta reunió.

Ha advertit que la venda il·legal de fàrmacs ha crescut a internet i que l'any passat es va actuar contra 125 pàgines i es van obrir 73 expedients per venda "del que anomenen" medicines legals, que, "amb els originals, de vegades només comparteixen el color ".

"L'objectiu és passar d'una farmacovigilància reactiva a una de proactiva per anticipar-se a possibles problemes causats pels medicaments", ha indicat la vicepresidenta.
Anar al contingut