Pla curt del delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, durant la roda de premsa posterior al Consell de Ministres, el 15-12-17
Pla curt del delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, durant la roda de premsa posterior al Consell de Ministres, el 15-12-17
Madrid

El govern espanyol porta davant la fiscalia la web "Govern de la República"

Millo parla de nou "despropòsit" i "esperpent"

RedaccióActualitzat

Poques hores després que es posés en marxa la web "Govern de la República", el govern espanyol la porta davant la fiscalia. Així ho ha confirmat el delegat de l'executiu espanyol a Catalunya, Enric Millo, que l'ha qualificada de "despropòsit", -"un més", ha dit, i "esperpent":

"Són innombrables la quantitat de webs que s'han posat en marxa per intentar mantenir viva una ficció que avui en dia, a ulls de tothom, no deixa de ser un esperpent que ataca directament la imatge i la dignitat de les institucions de l'autogovern de Catalunya. És de preveure que seguirà el mateix camí que les anteriors, que han estat totes desactivades."

Millo, que ha explicat que ha portat la web davant la fiscalia i de les autoritats policials, ha dit que internet "és un mercat lliure en què tots poden obrir les seves pàgines, però si es comprova que tenen un objectiu il·lícit, es procedeix a la seva desactivació".

Carles Puigdemont ha fet pública la web "Govern de la República" a través de Twitter acompanyat del hashtag #RepúblicaCatalana. La web també fa servir la denominació "Govern de la Generalitat" i el logotip oficial de l'administració catalana. I inclou un apartat de notícies -amb el missatge de Cap d'Any de Puigdemont- i un altre amb l'adreça de correu electrònic.

 

ARXIVAT A:
Procés catalàArticle 155
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut