La delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, i el subsecretari de Defensa, Alejo de la Torre, visitant l'Acadèmia militar de …
La delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, i el subsecretari de Defensa, Alejo de la Torre, visitant l'Acadèmia militar de Talarn, al Pallars Jussà, el 5 de novembre del 2018. (horitzontal)

El govern espanyol mostra el seu compromís amb l'Acadèmia militar de Talarn i en potenciarà el seu ús

Actualitzat

ACN Talarn.-La delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, ha mostrat el compromís de l'executiu amb l'Acadèmia general bàsica de sotsoficials de Talarn, al Pallars Jussà, i en una visita a aquesta instal·lació militar, ha destacat la col·laboració entre les institucions del territori i el centre. Cunillera ha dit que ja han quedat enrere ''els moments difícils i durs'' amb què es va haver de ''batallar'' per la seva continuïtat i ha confirmat el ''compromís'' de Defensa amb el futur de l'AGBS. El subsecretari de Defensa, Alejo de la Torre, s'ha referit a l'Acadèmia i ha dit que és un centre de ''referència'' per a l'ensenyament en matèria de defensa i ha anunciat la seva potenciació amb més cursos. Tot i que encarà s'estan dissenyant, ha parlat d'ampliar la formació de sotsoficial amb més mesos i també amb cursos de perfeccionament.

Cunillera i de la Torre s'han entrevistat amb els responsables de l'Acadèmia militar de Talarn i els han expressat el compromís del govern espanyol en la seva continuïtat per la importància que aquesta instal·lació també suposa pel Pallars Jussà.

Anar al contingut