Madrid

El govern espanyol anuncia ajudes fiscals per a les pimes i la fi dels 426 euros

El president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, ha anunciat en la sessió de control del Congrés que el Consell de Ministres aprovarà divendres un paquet de mesures fiscals per ajudar les petites i mitjanes empreses (pimes) i que posarà fi a la prestació dels 426 euros al febrer. Tot plegat, amb l'objectiu d'impulsar l'economia.

Actualitzat
El govern espanyol té previst posar en marxa un paquet de mesures fiscals per ajudar les petites i mitjanes empreses. Entre aquestes mesures hi ha una rebaixa de l'impost de societats, que beneficiarà 40.000 pimes, o l'ampliació del concepte d'empresa de mida reduïda, que passarà a incloure les que facturen fins a 10 milions.

Fi dels 426 euros

El president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, també ha avançat que el programa de prestacions de 426 euros per a aturats sense cobertura deixarà de funcionar el febrer del 2011, que és la data en què s'acaba la darrera pròrroga.

Zapatero, que en la mateixa sessió de control del Congrés ha anunciat la privatització dels aeroports del Prat i de Barajas, ha dit també que privatitzarà el 30% de les loteries i apostes de l'Estat.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut