El segon tinent d'alcalde de l'Ajuntament d'Igualada, Jordi Pont, en roda de premsa al consistori. 30 de maig de 2018. (horitzontal)
El segon tinent d'alcalde de l'Ajuntament d'Igualada, Jordi Pont, en roda de premsa al consistori. 30 de maig de 2018. (horitzontal)

El govern d'Igualada celebra el nomenament de Vergés i Chacón i creu que és una "molt bona notícia" per la ciutat

Actualitzat

ACN Igualada.-El govern municipal d'Igualada (PDeCAT) ha celebrat el nomenament de dues consellers igualadines, Àngels Chacón -a Empresa i Coneixement- i Alba Vergés -a Salut-. El segon tinent d'alcalde del consistori, Jordi Pont, ha dit que la corporació està en "estat de xoc positiu" i creu que aquesta és una "molt bona notícia" per a la ciutat. "Hem passat de no haver tingut mai cap consellera al Govern a tenir-ne dues", ha celebrat Pont. Chacón era fins ara primera tinent d'alcalde de l'Ajuntament d'Igualada i, el seu nomenament al Govern de Quim Torra, fa que hi hagi una incompatibilitat amb les seves tasques al consistori. Per això, la flamant consellera ja es va acomiadar dels seus companys en el transcurs del ple municipal d'aquest dimarts al vespre i properament el consistori farà una "reestructuració del cartipàs". Segons ha detallat Pont, els passos a seguir a partir d'ara són que Chacón renunciï oficialment a l'acta de regidora i, posteriorment, la Junta Electoral Central ha de tramitar l'acreditació a la següent persona de la llista del PDeCAT, que en aquest cas és Jordi Segura, que ja havia estat regidor al consistori.

Anar al contingut