Una notificació per ser membre d'una mesa electoral en el referèndum de l'1-O
Una notificació per ser membre d'una mesa electoral en el referèndum de l'1-O
Barcelona

El govern comença a enviar les notificacions als membres de les meses de l'1-O

Marta Rovira assegura en una entrevista a Ràdio Flaixbac que "estan arribant algunes notificacions, però no han acabat d'arribar totes"

RedaccióActualitzat

El govern ja ha començat a enviar les notificacions als membres de les meses electorals del referèndum, segons ha avançat la portaveu de JxSí, Marta Rovira, en una entrevista a Ràdio Flaixbac. El 324.cat ha pogut confirmar que alguns membres de meses ja han rebut la notificació per aquest diumenge.

Segons Rovira, l'enviament s'ha iniciat, però encara no s'ha acabat, quan falten cinc dies per a l'1-O. En resposta a la pregunta de si tothom que ha de ser en una mesa ja ho sap, ha respost:

"És possible que sí, és possible que no. Estan arribant algunes notificacions, però no han acabat d'arribar totes."

Rovira no ha revelat quan van començar a enviar-se les notificacions ni com s'haurien fet arribar, tot i l'acció policial per aturar els preparatius i la logística de l'1-O.

Precisament, la setmana passada, la Guàrdia Civil va requisar a Terrassa més de 45.000 cartes destinades a notificar els membres de les meses electorals. Fa dues setmanes, Correus també va prohibir als seus treballadors que es fessin enviaments relacionats amb el referèndum.

El sorteig per escollir els 55.000 membres de les meses el va fer, fa quinze dies, la Generalitat i no els ajuntaments, com és habitual.

 


 

          

Anar al contingut