El secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, reunit amb la UFEC.
Poliesportiu

El govern català i la UFEC faran front comú contra la llicència esportiva única per a tot Espanya

Ivan Tibau, secretari general de l'Esport, ha assistit aquest dilluns al Consell Directiu de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya. Govern i UFEC faran un front comú i no acceptaran la modificació de la llei sobre una llicència esportiva única per a tot Espanya.

Actualitzat

Ivan Tibau, secretari general de l'Esport, ha assistit aquest dilluns al Consell Directiu de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) per tal d'explicar l'acord amb el govern, que faran un front comú i que no acceptaran la modificació de la llei sobre una llicència esportiva única per a tot Espanya, tramitada per la federació espanyola de cada esport i no per les federacions autonòmiques com fins ara.

La UFEC assegura que les competències exclusives de la Generalitat de Catalunya en matèria d'esport reconegudes en l'Estatut de Catalunya amb rang de Llei Orgànica i el seu posterior desenvolupament en la Llei de l'Esport de Catalunya no poden ser modificades per una llei de rang inferior. Aquest avantprojecte de llei del govern espanyol ha provocat la reacció de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes i la Sectorial d'Esportistes de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), que denuncien un nou atac a l'autonomia i als principis bàsics de supervivència de les federacions esportives catalanes.

 

Anar al contingut