Girona FC

El Girona marxa cap a Vigo, on dissabte juga contra el Celta en el debut a Segona

El Girona ha marxat aquest divendres cap a Vigo, on dissabte s'enfronta al Celta en el seu debut a la Segona Divisió A. Tot i que l'equip blanc-i-vermell s'estrena a la categoria de plata del futbol estatal contra un dels favorits a l'ascens, els de Raúl Agné, que mantenen el bloc de la temporada passada, confien a arrancar de Balaídos els primers punts de la temporada. L'entrenador gironí només inclourà dos fitxatges, Jaume Duran i Gabri, en l'onze titular. El partit es podrà seguir en directe pel 33 a partir de les 18.30.

Actualitzat

L'equip ha sortit a dos quarts de set del matí amb direcció a l'aeroport del Prat per agafar l'avió que els porti a Vigo. Està previst que la plantilla s'entreni a la ciutat esportiva del Celta aquesta mateixa tarda de cara al partit de dissabte. El partit suposarà el debut del Girona a la Segona A 49 anys després.

El Nàstic, per la seva banda, s'estrena també dissabte, encara que a partir de les 21.00 a l'Heliodoro Rodríguez López davant el Tenerife. César Ferrando s'ha mostrat prudent i més tenint en compte la irregular pretemporada dels grana. El tècnic ha dit, però, que el de Tenerife és només el primer pas d'una cursa de fons. En l'apartat de fitxatges -en el qual, per cert, ha insistit amb força el mateix Ferrando, està a punt de tancar la incorporació de Jesús Izquierdo, ex de l'Osasuna. Mentrestant, Chechu s'ha quedat fora de la llista ja que el migcamopista està valorant tornar al Girona per motius personals.

Santos rescindeix el contracte amb el Girona

El davanter del Girona Oriol Santos ha firmat la rescissió del seu contracte amb el club gironí i ja té la carta de llibertat per fitxar per qualsevol altre club. L'olotí, de 22 anys, tan sols va jugar 19 partits la passada temporada i només va fer un gol. El Girona li va oferir la possibilitat de marxar cedit al Cassà, de Tercera Divisió, però el jugador s'ha estimat més buscar feina pel seu compte.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut