Girona

El Girona guanya el Ripoll per 0-8 en un partit benèfic per la inclusió social

Un duel massa desigual entre dos equips de categories molt diferents

El Girona ha derrotat el CF Ripoll per 0-8 en un partit benèfic per la inclusió social que ha servit per recollir 10.000 euros i que tots dos equips han disputat a l'estadi municipal de la capital del Ripollès davant d'un miler d'espectadors. La diferència entre tots dos equips –l'un juga a Primera Divisió i l'altre a la Tercera Divisió Catalana– ha estat evident sobre la gespa.

Carles Planas ha obert el marcador en el minut 10. En el minut 27, Kayode ha fet el 0-2. Just abans del descans, Portu ha anotat el 0-3, que ha tancat la primera meitat. En la segona, el Ripoll, un equip tot just acabat de confeccionar i mancat de rodatge, no ha pogut mantenir el ritme.

Aday ha estat l'autor del 0-4 en el minut 61, el nouvingut Olunga ha donat mostres del seu olfacte golejador amb dos gols en els minut 70 i 72, i Marlos ha marcat el setè dels gironins. Mojica ha tancat el marcador en el minut 77 amb un gol de fantasia, xutant a porteria mentre mirava cap a una altra banda.