Segona Divisió

El Girona goleja la Ponferradina (3-0) i se situa a la part alta de la classificació

El Girona goleja la Ponferradina a Montilivi (3-0) gràcies als gols de Richy, Aday i Sandaza. Els homes de Pablo Machín, que han jugat 37 minuts amb un home menys, donen un cop d'autoritat i se situen a la part alta de la classificació amb 14 punts.

El Girona goleja la Ponferradina a Montilivi (3-0) gràcies als gols de Richy, Aday i Sanzada. Els homes de Pablo Machín, que han jugat 37 minuts amb un home menys, donen un cop d'autoritat i se situen a la part alta de la classificació amb 14 punts.

Una pèrdua de pilota de Pere Pons ha acabat amb la primera acció de perill real de la Ponferradina en només set minuts. Becerra ha salvat bé l'acció de Pablo Infante. Ell juntament amb Acorán han fet anar de corcoll la defensa blanc-i-vermella, tot i que el Girona també ha disposat d'arribades a l'àrea contrària. Ha estat precisament un defensa, qui ha anotat el primer gol del Girona. Richy, a la sortida d'un córner, ha engaltat un xut des de la frontal de l'àrea per avançar els blanc-i-vermells al marcador. Era la primera acció entre els tres pals de l'equip dirigit per Pablo Machín. El Girona ha concedit massa faltes i Andy, en una d'aquestes ha topat amb un Becerra inspirat. Pablo Infante, en la següent tampoc ha pogut sorprendre el porter gironí.

El Girona ha sortit alegre a la segona part i Jaime Mata, en només dos minuts, ha tingut el segon. Richy i Lejeune, també han disposat de rematades amb perill. Pere Pons ha vist la segona groga en una acció sobre Pablo Infante i ha deixat el Girona amb un home menys i 37 minuts per davant. Tot i això, Mata ha donat un ensurt i més tard, Aday ha trepitjat el terreny de joc com a revulsiu. I ho ha estat. Just entrar ha signat el segon gol en finalitzar una centrada de Sandaza que Cifuentes ha deixat passar. I aquí no ha acabat el festival ofensiu gironí. El mateix Sandaza ha anotat el tercer en rematar una centrada d'Aday. Encara hi ha hagut temps pel debut de Christian Alfonso. El Girona dóna un cop d'efecte i suma 14 punts en 7 jornades.