Futbol

El Girona empata amb l'Elx 0-0 i suma ja cinc jornades sense conèixer la derrota

El Girona continua sense guanyar lluny de Montilivi però, com a mínim, tampoc hi perd. En el seu tercer desplaçament seguit, l'equip de Raül Agné ha encadenat a Elx el tercer empat consecutiu i ja suma cinc jornades sense conèixer la derrota. Els locals han dut la iniciativa del partit però els catalans han sabut defensar-se en un partit espès, marcat per la falta d'oportunitats clares i el joc gris de totes dues esquadres. Amb aquest resultat, el Girona continua instal·lat a la part mitjana de la classificació.

Actualitzat
El Girona ha sumat a Elx un punt molt valuós de cara a la salvació. Els homes de Raül Agné han pogut estrenar-se lluny de Montilivi però han empatat davant d'un rival de major qualitat i tornen cap a casa ben instal·lats en la zona tranquil·la de la classificació. 

Despotovic, només començar, ha tingut l'ocasió més clara dels catalans en tot el partit però el seu xut ha sortit massa creuat davant en una jugada que podria haver canviat el guió del partit. I és que més enllà d'aquesta acció, el Girona ha cedit tota la iniciativa al conjunt local tot i que l'Elx no ha sabut aprofitar aquesta circumstància per dominar a plaer. Ben al contrari, els homes de Pepe Bordalás han desplegat un joc pèssim, poc ambiciós, lent i faltat de profunditat. Els catalans, contents amb l'empat, tampoc han buscat la victòria i només han amenaçat amb algun tímid contracop. En aquest context d'avorriment constant, cap dels dos equips ha pogut trencar l'ensopiment general i el partit ha acabat agonitzant amb el mateix resultat amb el qual ha començat.
Anar al contingut