Segona Divisió

El Girona empata amb el Jaén (1-1) i ja suma dotze jornades consecutives sense conèixer la victòria

El Girona empata amb el Jaén a Montilivi (1-1) i suma sis jornades consecutives sumant un punt per partit. Els de Javi López s'han avançat al marcador a través de Gerard Bordas, però a la segona part, els andalusos han empatat amb el gol de Josabed. Amb 27 punts, els gironins es mantenen en posicions de descens.

Amb Ortuño a l'onze inicial, ha estat precisament ell qui al minut 19 ha generat una bona acció amb un xut potent des de lluny que ha sortit fregant el lateral de la porteria andalusa. Set minuts després, males notícies pel conjunt blanc-i-vermell quan Jandro ha hagut d'abandonar el terreny de joc per unes molèsties a la cuixa. Ortuño, al minut 35, en una passada a l'espai s'ha col·locat davant René però el porter del Jaén ha blocat la pilota. Les bones notícies pels de Javi López han arribat cinc minuts abans del descans. Gerard Bordas ha aprofitat una assistència llarga i amb un xut creuat ha enviat la pilota al fons de la porteria andalusa.

A l'inici de la segona part, Becerra ha tret una pilota de sota els pals. L'ensurt pels blanc-i-vermells ha començat en un córner que ha tret Jozabed i Fran Machado ha pentinat al primer pal. Minuts més tard, Jozabed ha pogut empatar gràcies a una centrada d'Oscar Rico des de la banda esquerra. El Girona, tot i el gol a favor, ha deixat que el Jaén portés la iniciativa del partit i això l'ha fet patir. Tant ha patit que els andalusos han aconseguit el gol. Centrada d'Oscar Rico i Jozabed, de cap, ha rematat la pilota fins el fons de la porteria de Becerra.

Javi López, amb Chando i Ortuño al terreny de joc, ha buscat més presència ofensiva. Però qui l'ha trobat, ha estat Jona, que de cap, ha obligat a treure la mà a Becerra i salvar el que hauria estat el segon gol del Jaén. Més tard, el mateix jugador ha tornat a fer lluir el porter gironí que ha salvat els mobles al conjunt de Javi López. Al minut 87, les rematades de Juanlu i Eloi no han fructificat. Amb l'empat a un final, el Girona suma sis jornades sumant un punt i dotze sense conèixer la victòria.