"Play off" d'ascens a Segona B

El Girona comença guanyant, mentre que el Vilanova empata i el Badalona i el Sant Andreu perden

Dels quatre representants catalans al "play-off" d'ascens a Segona Divisió B, només el Girona va sumar els tres primers punts, davant del Manacor (2-0). El Badalona va perdre a la Vila Joiosa (2-0), el Sant Andreu va caure a casa amb el Ieclà (0-1) i el Vilanova va empatar (0-0) a Llorca.

El Girona va començar la lligueta per a l'ascens a Segona Divisió B guanyant per 2-0 el Manacor. En el minut vint, va marcar el primer gol. El va fer José, d'una rematada de cap. Va ser un gol que va donar confiança a l'equip gironí, que jugava millor, però que no podia trencar la consistència de l'equip mallorquí. En començar la segona part, Javi García va marcar el 2-0 i va sentenciar el partit. Diumenge vinent, el Girona jugarà al camp del Benidorm, que ahir va guanyar al camp de l'Águilas.