Futbol

El Girona busca, sense Raül Agné, sancionat, una necessària victòria davant el Valladolid

El Girona i el Barça B afronten avui dissabte (18 h) la novena jornada de Lliga amb motivacions gairebé antagòniques. Els de Montilivi reben un Valladolid que perd pistonada tot i que ja fa cinc jornades que no sumen una victòria. Raül Agné, sancionat amb dos partits per l'expulsió patida al Benito Villamarín, haurà de seguir l'enfrontament des de la graderia. El filial blaugrana, en canvi, juga contra l'Osca amb el Miniestadi com a gran argument. Els jugadors de Luis Enrique, a només tres punts de la zona d'ascens, han guanyat els quatre partits disputats fins ara com a locals.

Actualitzat
Girona - Valladolid

El Girona s'enfronta aquest dissabte a un dels candidats a l'ascens immers en una delicada situació. Veient la sagnia de punts que viu l'equip blanc-i-vermell lluny de Montilivi, els catalans saben que la salvació passa per fer-se forts com a locals. Malauradament, de moment, només hi sumen dues victòries i dues derrotes i és per això que el d'aquest dissabte torna a ser un partit d'urgències. Els de Raül Agné, que no dirigirà l'esquadra gironina perquè ha de complir dos partits de sanció, necessiten aprofitar-se d'un Valladolid que perd pistonada.

Barça B - Osca


La situació del Barça B és totalment oposada. El filial blaugrana se sap fort al Miniestadi i busca allargar la seva ratxa impecable com a local -quatre partits, quatre victòries- per derrotar l'Osca i acostar-se encara més a la zona d'ascens. Malgrat les baixes d'homes importants com Muniesa, Thiago o Sergi Gómez, el tècnic culer recupera Jonathan Soriano per a un enfrontament favorable, "a priori", als interessos dels catalans. Els d'Onésimo només han guanyat un partit en les vuit jornades disputades fins ara.





NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut