El Girona abandona la zona de descens gràcies a una victòria per 3-1 davant el Vila-real B

L'arribada de Narcís Julià a la banqueta de Montilivi no podia ser més positiva. En el seu segon partit a la banqueta del Girona, els catalans van sumar la seva segona victòria consecutiva. Després d'imposar-se a Salamanca, el Girona va derrotar el Vila-real B per 3-1. Una victòria que permet els blanc-i-vermells sortir de la zona de descens. Matamala va avançar els locals a la primera part i Tortolero va augmentar el marcador ja a la segona. Malgrat que Mussachio va escurçar diferències, els gironins no van patir en excés per conservar la victòria, ja que Xumetra, en el descompte, va sentenciar el matx amb el tercer gol.

El Girona de Narcís Julià té una altra cara. Va demostrar-ho a Salamanca i va a tornar a fer-ho a Montilivi. La solidesa defensiva és una de les característiques d'aquest nou Girona i sobre aquesta els blanc-i-vermells van bastir la seva segona victòria consecutiva.

En el minut 19, Matamala va obrir el marcador amb un gran llançament de falta directa. Això va permetre als locals replegar-se, cedir la iniciativa als castellonencs i esperar la seva oportunitat per sentenciar el partit. Sarmiento ben bé hauria pogut marcat el segon en una jugada polèmica que va acabar amb un gol fantasma, gol que, malgrat tot, no va pujar al marcador, i amb l'1-0 es va arribar al descans.

Els de la Plana van continuar dominant durant la segona part sense que això es traduís en clares ocasions de gol. El Girona es va aprofitar d'aquesta circumstància i fent gala d'una gran efectivitat va colpejar de nou el filial del Vila-real tot just en el minut 63, quan Tortolero va fer el 2-0 en rematar una falta botada per Matamala.

El partit semblava sentenciat, però deu minuts més tard Mussachio va marcar per als castellonencs. L'angoixa es va apoderar dels locals, que veien perillar la victòria. El Vila-real B va carregar aleshores contra la porteria catalana, però Jorquera, molt encertat, va evitar l'empat. Ja en el descompte, Xumetra va permetre que l'afició de Montilivi respirés tranquil·la després de fer el 3-1 al contracop.