Segona Divisió A

El Gimnàstic comença el campionat de Segona perdent a Tenerife

El Gimnàstic de Tarragona ha iniciat amb mal peu el campionat de Lliga de Segona Divisió en perdre a Tenerife (3-1). Tot i que s'ha avançat en el marcador gràcies a un cop de cap d'Abel Buades (8'), a l'equip tarragoní només li ha durat cinc minuts aquest avantatge. El terrassenc Toni Moral (13') i l'exjugador del Terrassa Maikel (21') han capgirat el marcador i poc abans del descans Cristian ha establert el 3-1. L'entrada de Bolo i Pinilla a la segona meitat ha donat més opcions de gol al Nàstic, que no obstant això no ha pogut escurçar diferències.

En altres partits de la primera jornada, el filial madridista, ara anomenat Reial Madrid Castella, ha perdut contra el Xerès (2-1) en el seu retorn a la categoria de plata. El Llevant, que també torna a Segona, però en el seu cas procedent de Primera, ha superat el Poli Ejido (2-0).