Copa del Rei

El Getafe necessita una pròrroga per desfer-se d'un lluitador Lleida

El Lleida ha estat molt a prop de donar una de les sorpreses de la jornada de setzens de final de la Copa del Rei i eliminar el Getafe. Els madrilenys només han aconseguit empatar el partit a deu minuts del final per després superar els catalans en la pròrroga amb un marcador final de 2-4. El davanter brasiler Luiz Carlos ha fet els dos gols de l'equip de Miguel Rubio, mentre que Veljko Paunovic, en tres ocasions, i Daniel Güiza han estat els golejadors del Getafe.

Poc ambient al Camp d'Esports de Lleida. Uns tres mil espectadors han assistit al partit contra el Getafe corresponent als setzens de final de la Copa del Rei. La pluja caiguda durant tot el dia ha perjudicat l'espectacle, ja que el terreny de joc estava gairebé impracticable en algunes zones. El matx ha començat molt animat i, en els primers minuts, tots dos equips han disposat de bones ocasions per avançar-se. Gavilán, pel Getafe, i Eneko Romo, pel Lleida, han protagonitzat les més perilloses. Després ha arribat una fase de joc ensopit, fins que, en el minut 27, Luiz Carlos ha fet l'1-0 amb una rematada de cap després de la centrada de Manolo Lanzarote. En el 32, els de Bernd Schuster han reaccionat i Veljko Paunovic, de cap, ha fet el gol de l'empat. Però, en el 34, la societat formada per Lanzarote i Luiz Carlos ha tornat a funcionar. L'ex del Barça B ha picat un córner i el davanter brasiler ha fet la rematada que ha significat el 2-1. Després del descans, el Getafe s'ha bolcat en atac fins que, a deu minuts del final, Paunovic ha fet el gol de l'empat que ha enviat el partit a la pròrroga. En el temps extra, els madrilenys han evidenciat que són un equip de Primera i, gràcies als gols de Daniel Güiza i Paunovic (que ha firmat un "hat-trick"), han segellat la seva classificació per als vuitens de final.