Kuala Lumpur

El germanastre de Kim Jong-un el van matar amb un gas nerviós utilitzat en guerres

Unes suposades espies van enverinar fa deu dies el germanastre dissident del dictador de Corea del Nord a l'aeroport de Kuala Lumpur

RedaccióActualitzat

Kim Jong-nam, el germanastre del líder nord-coreà Kim Jong-un, va ser assassinat amb un gas nerviós utilitzat en conflictes bèl·lics. Així ho ha assegurat la policia de Malàisia després d'haver analitzat restes químiques als ulls i la cara del difunt.

Una dona va atacar per l'esquena Kim Jong-nam. Era el 13 de febrer a l'aeroport de Kuala Lumpur. Li hauria inoculat el gas nerviós conegut com a VX. Està considerat una arma química per l'ONU. Ataca el sistema nerviós i muscular, i provoca la mort al cap de pocs minuts. Ara, la policia investiga si l'agent nerviós el van dur de Corea del Nord o es va fabricar a Malàisia mateix.

Kim Jong-nam va morir hores després. Una de les suposades detingudes que l'hauria enverinat també pateix els efectes del verí. La policia de Malàisia té identificades quatre persones que estarien implicades en la mort. Es tracta de suposats agents nord-coreans, que van marxar de Malàisia el mateix dia de l'assassinat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut