Torroella de Montgrí

El gerent de la pastisseria assegura que van elaborar les coques com sempre

El responsable de la pastisseria Gusó de Torroella de Montgrí ha declarat als jutjats de La Bisbal d'Empordà que no sap què va passar amb les coques que van intoxicar 1.200 persones. Segons el fill del propietari de la pastisseria, que és qui regenta el negoci, les van elaborar com sempre. La jutge no descarta tornar-lo a interrogar quan rebi els informes de Sanitat. La jutge ja l'havia citat divendres passat, però no va poder declarar perquè el seu advocat es trobava malament, ja que també es va intoxicar amb les coques.

Actualitzat
Les autoritats sanitàries, mentrestant, continuen treballant per aclarir quan es va trencar la cadena del fred que va provocar l'aparició de la salmonel·losi a la crema de les coques. D'altra banda, és possible que avui es donin a conèixer els resultats de la contraanàlisi que van encarregar els responsables de la pastisseria Gusó a un laboratori privat. Des de la pastisseria de Torroella s'afirma que van usar ous pasteuritzats i que, per tant, s'ha de saber si ja van venir contaminats de fàbrica o si realment es va trencar la cadena del fred. En les últimes hores no n'ha aparegut cap nou cas i, per tant, els afectats són 1.243, una quarantena dels quals encara continuen ingressats. De totes maneres, les tres persones que estaven greus ja han sortit de la UCI.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut