Els Mercedes ja manen, igual que la temporada passada (Reuters)
Divendres, dissabte i diumenge, a TV3 i Esport3

El G. P. de Malàisia de Fórmula 1, a TV3 i Esport3

Viurem la reaparició de Fernando Alonso al circuit internacional de Sepang. I comprovarem si el domini total que va demostrar Mercedes a Austràlia va ser només un miratge.

Actualitzat

Aquest cap de setmana, la Fórmula 1 es corre a Malàisia, al circuit internacional de Sepang. Després del domini total dels Mercedes de Hamilton i Rosberg a Austràlia, i la competitivitat que comencen a demostrar els Ferrari, amb Sebastian Vettel al volant, caldrà veure què han fet la resta d'escuderies en aquests quinze dies per millorar els monoplaces.

McLaren ja ha confirmat el retorn de Fernando Alonso, que no va poder ser present a l'estrena del campionatm a Austràlia. Carlos Sainz júnior, la jove promesa de Toro Rosso, va fer una bona cursa a Melbourne, en què va aconseguir puntuar, ara tothom estarà pendent del que pugui fer en aquesta segona cita. I també s'espera el debut de Roberto Merhi.

Santi Faro, Francesc Latorre, Laia Ferrer i Francesc Rosés s'encarregaran de la informació dels entrenaments i de la cursa del campionat de la Fórmula 1 que es correrà aquest cap de setmana a Sepang, a Malàisia.

L'equip del programa es completarà amb l'anàlisi tècnica d'Albert Fàbrega, amb un llarg currículum en el món de la competició automobilística. La realització serà de Marc Serra, Àlex Gonzalo i Noel Rubio i la producció, de Lluís Palahí i Marta Rigau.

Xarxes socials

L'equip del programa també retransmetrà informacions referents a la Fórmula 1 a través del compte d'Instagram @F1TV3 i a través de la llista de reproducció a YouTube amb el nom F1TV3. A més, durant la retransmissió, els espectadors podran participar a través de Twitter amb l'etiqueta #F1TV3.

 

Els horaris de les emissions del G. P. de Malàisia seran els següents:

 

DIVENDRES 27

Canal Esport3 a les 02.55, primera sessió entrenaments lliures
Canal Esport3 a les 06.55, segona sessió entrenaments lliures

 

DISSABTE 28

Canal Esport3 a les 06.55, tercera sessió entrenaments lliures
TV3 a les 09.30, sessió de qualificació (repetició 12.30)

 

DIUMENGE 29

TV3 a les 08.00, "La fórmula", amb tota la informació i entrevistes prèvies a la cursa
TV3 a les 09.00, la cursa en directe (repetició 12.00)

 

Amb l'aplicació ESPORT3 i un telèfon intel·ligent o una tauleta, es poden veure en rigorós directe les retransmissions.

Anar al contingut