S'anomenarà Eixample I i ja obrirà el curs que ve per a nens de P3

El futur de la Model: de presó a escola pública

El primer equipament públic que es farà als solars de la Model serà una escola i obrirà les portes al setembre

RedaccióActualitzat

El primer equipament que es farà als solars de la presó Model serà una escola pública. El centre obrirà portes al setembre amb una oferta de 50 places de P3. De moment, l'escola es dirà Eixample I i ja ofereix places per al curs vinent.

El centre, que s'obrirà provisionalment en mòduls, se situarà a la zona enjardinada que hi ha entre Entença i Rosselló i que havia estat de la presó. Quan s'hagin concretat els usos de la Model, se'n decidirà l'emplaçament definitiu. També queda pendent de definir el futur de l'Escola Entença, la que inicialment s'havia de traslladar a la Model.

La Model tancarà al juny

La creació del nou centre forma part d'una ampliació sense precedents de places escolars públiques a l'Eixample. De cara al curs vinent, al barri, hi haurà 175 places noves, corresponents a 7 línies. Dues, a l'escola de la Model; una, a la nova escola de Roger de Flor; 3 línies, al nou centre del carrer Cartagena, i una més que s'obre a l'Escola Pere Vila per atendre la demanda del Fort Pienc. Amb la nova escola anunciada avui, Barcelona tindrà, el curs que ve, sis centres nous.

Anar al contingut