Nov Zelanda

El fundador de Megaupload, disposat a ser jutjat als EUA si li desbloquegen els comptes

A l'espera d'un procés d'extradició des de Nova Zelanda que previsiblement es dilatarà en el temps, Dotcom ha proposat marxar voluntàriament als Estats Units i demana a canvi que desbloquegin els seus comptes i li atorguin la llibertat condicional.

RedaccióActualitzat
Kim Dotcom, el fundador del portal Megaupload, ha proposat un acord per ser jutjat als Estats Units. A l'espera d'un procés d'extradició des de Nova Zelanda que previsiblement es dilatarà en el temps, després que el procés per demanar l'extradició ha estat ajornat fins al 25 de març del 2013, Dotcom ha proposat marxar voluntàriament als Estats Units per ser jutjat per suposada pirateria informàtica i altres delictes i demana a canvi que desbloquegin els diners dels seus comptes i li atorguin la llibertat condicional.

El fundador del portal Megaupload, però, està convençut que les autoritats nord-americanes no hi estaran d'acord perquè saben que no poden guanyar el cas.

El portal està acusat d'haver provocat pèrdues de més de 400 milions d'euros a la indústria del cinema i la música per haver permès descàrregues il·legals transgredint els drets d'autor i obtenint beneficies superiors als 140 milions d'euros.
Anar al contingut