Ral·lis

El francès Sébastien Ogier guanya el ral·li de Portugal i encadena la tercera victòria consecutiva al Mundial

El francès Sébastien Ogier ha guanyat el ral·li de Portugal i encadena la tercera victòria consecutiva al Mundial. A més, dóna un nou triomf a la marca Volskwagen en el seu debut en el Mundial de ral·lis. En segon lloc ha quedat Mikko Hirvonen i tercer, Jari-Matti Latvala. A la general del Mundial Sébastien Ogier suma 102 punts, Hirvonen 48 i Otsberg 32.

Actualitzat
El francès Sebastien Ogier ha guanyat el ral·li de Portugal i encadena la tercera victòria consecutiva al Mundial. A més dóna un nou triomf a la marca Volskwagen en el seu debut en el Mundial de ral·lis. En segon lloc ha quedat Mikko Hirvonen i tercer Jari-Matti Latvala. A la general del Mundial Sebastien Ogier suma 102 punts, Hirvonen 48 i Mads Otsberg 32.

El francès Ogier (amb un Volkswagen Polo) va donar en la jornada d'aquest dissabte un pas de gegant cap a la victòria després de marcar el millor temps en quatre de les sis especials disputades. Aquest diumenge en la tercera i última jornada, tot i haver tingut problemes amb la transmissió del seu vehicle, ha marcat el millor temps en el quart tram disputat del dia, la súper especial d'Almodovar, de 52,30 quilòmetres. En aquesta última jornada, el protagonisme ha recaigut en el noruec Mads Ostberg i en el propi Ogier, que s'han repartit els quatre trams del dia.

L'actual líder del campionat i vencedor a Suècia i Mèxic, va demostrar una vegada més ser el digne successor del seu compatriota i homònim, Sebastien Loeb, guanyador dels últims nou mundials, i que aquest curs només serà a quatre curses: Mònaco, Suècia, Argentina i França.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut