Una imatge d'arxiu del F. Granollers (asobal.es)
Handbol

El Fraikin B. M. Granollers treu un punt de la seva visita a Lleó i es consolida en la tercera plaça de l'Asobal (33-33)

Els homes de Carlos Viver han estat a un nivell molt alt i han dominat el marcador en gairebé tot el partit. Un gran Juan Del Arco ha anotat a 15 segons de finalitzar el matx i ha posat l'empat definitiu

Actualitzat

El Fraikin B. M. Granollers ha empatat (33-33) contra l'Ademar Lleó en un partit molt igualat, en què ha dominat el marcador durant gairebé tot el partit i treu un punt que li serveix per seguir tercer en la Lliga Asobal. Després de tres victòries consecutives, el Granollers viatjava a Lleó amb l'objectiu de sumar la quarta, però no ha pogut ser. Tot i això, els de Carlos Viver han sortit a totes, i han dominat el partit des del principi i, fins al minut 20, l'Ademar no s'ha pogut posar al davant en el marcador.

El Palau Municipal dels Esports de Lleó no és un escenari fàcil per al Fraikin Granollers, que en les últimes 20 visites només han pogut aconseguir dues victòries, l'última la temporada 2005-06. Els locals han tingut a tocar el partit, però, a 15 segons del final, un gran gol de Juan del Arco (10 gols) ha igualat el marcador i ha permès treure un punt als catalans. Ferran Solé, amb 9 gols, i el porter Dimitrije Pejanovic han estat els altres protagonistes dels vallesans.

Anar al contingut