Quim Masferrer, durant un dels programes d'"El foraster"
Quim Masferrer, durant un dels programes d'"El foraster"
Barcelona

"El foraster" guanya el Premi Ondas a millor programa de cadenes no estatals

La websèrie de Roger Coma "Les coses grans", emesa al Canal 33, ha guanyat l'Ondas a millor ficció emesa per Internet

Actualitzat

El programa de TV3 "El Foraster", presentat per Quim Masferrer, ha guanyat el Premi Ondas a millor programa emès per a cadenes o emissores no estatals. Al programa, Masferrer és un monologuista ambulant que recorre pobles catalans de menys de mil habitants. Després de passar-hi 48 hores, fa un monòleg davant de tots els veïns on exposa la seva particular visió del municipi. El resultat és un programa d'humor on els veïns són, a la vegada, públic i protagonistes.

La websèrie "Les coses grans", dirigida i protagonitzada per Roger Coma, ha guanyat l'Ondas a millor ficció emesa per Internet. "Les coses grans", estrenada a la web, s'ha emès també al Canal 33. És la primera vegada que els Ondas reconeixen una sèrie retransmesa a través de YouTube.

Entre els premiats en la 63a edició dels Ondas també hi ha els programes "La Voz" i "El Ministerio del Tiempo", els cantants Miguel Bosé i Dani Martín i els actors Pedro Casablanc, per la sèrie "Mar de Plástico" i Cecilia Freire, per "Velvet". Pel que fa als presentadors, els Ondas han premiat la catalana Mònica López, de RTVE, i Vicente Vallés, d'Antena 3. El periodista català Juan Carlos Ortega ha estat distingit amb el premi a una trajectòria, "per la seva capacitat d'inventar noves fórmules a l'hora d'explotar els recursos radiofònics de l'humor".

Els premis també han tingut una menció especial per als difunts David Bowie i Prince.

Un total de 350 candidatures, de 23 països diferents, optaven a guanyar algun dels Premis Ondas, que entrega Ràdio Barcelona. Els premis es lliuraran el proper 9 de novembre en una gala al Gran Teatre del Liceu de Barcelona.

 

Anar al contingut