L'incendi de Sant Feliu Sasserra
L'incendi de Sant Feliu Sasserra
Sant Feliu Sasserra

El foc de Sant Feliu Sasserra es manté en fase de control

Els bombers esperen donar per extingit l'incendi que es va declarar aquest dimarts a la tarda a Sant Feliu Sasserra. Dotze dotacions terrestres hi han treballat tota la nit per apagar un foc que hauria afectat menys de deu hectàrees de superfície forestal.

RedaccióActualitzat
Els bombers de la Generalitat esperen donar per extingit l'incendi que es va declarar aquest dimarts a la tarda a Sant Feliu Sasserra. Dotze dotacions terrestres hi han treballat tota la nit. El foc es manté en fase de control des de les nou del vespre i la feina dels bombers s'ha centrat a acabar de remullar i controlar l'àrea, per impedir que les flames revifin.

Segons les primeres informacions, el foc hauria afectat menys de deu hectàrees de superfície forestal, a mig camí entre Sant Feliu Sasserra i l'Eix Transversal. És una zona boscosa sense nuclis habitats a prop.

Alguns testimonis apunten que una segadora podria haver començat el foc i els bombers ho estan investigant. El fet que l'incendi es declarés en una zona de difícil accés en dificulta l'extinció.

Segons el Servei Català de trànsit, el foc no ha afectat la circulació per cap carretera.

Anar al contingut