Tucson

El fiscal demana la pena de mort per al suposat autor de la matança de Tucson, als Estats Units

El fiscal ha demanat la pena de mort per al presumpte autor de la matança de Tucson, als Estats Units, Jared Lee Loughner, de 22 anys. El noi ha declarat davant el jutge, que ha decretat presó incondicional sense fiança. El president dels Estats Units, Barack Obama, viatjarà aquest dimecres a Arizona per participar en un acte d'homenatge a les víctimes. La congressista demòcrata Gabriell Giffords, ferida d'un tret al cap, continua en estat crític.

Actualitzat
El presumpte autor de la matança de Tucson, a l'estat d'Arizona, Jared Lee Loughner, de 22 anys, ha comparegut davant el jutge, que ha decretat presó incondicional sense fiança. El fiscal demana la pena de mort.

Loughner ha comparegut amb el cap rapat, amb diversos blaus, emmanillat de mans i peus i, assistit per una advocada especialitzada en terroristes, ha escoltat amb expressió tranquil·la els cinc càrrecs que, de moment, se li imputen, i només ha parlat per afirmar que entenia les acusacions. Fins ara se l'acusa de l'assassinat de dues persones i l'intent d'assassinat de tres més, entre elles la congressista demòcrata Gabrielle Giffords, que continua en estat crític però estable.

El president dels Estats Units, Barack Obama, assistirà aquest dimecres als funerals per les víctimes mortals entre les quals hi ha col·laboradors de Gabrielle Giffords, un jutge i una nena de 9 anys.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut