El camió de butà aturat a trets a la Ronda Litoral després de la persecució (ACN)
El camió de butà aturat a trets a la Ronda Litoral després de la persecució (ACN)
Barcelona

El fiscal demana 8 anys de presó per al conductor temerari d'un camió de butà robat

El turista suec va provocar el pànic circulant a tota velocitat des de l'avinguda Paral·lel fins la Ronda Litoral de Barcelona en sentit contrari

RedaccióActualitzat


La fiscalia demana vuit anys de presó per al turista suec que va robar un camió de butà a Barcelona, després d'una nit de festa desenfrenada, i va intentar entrar a la ronda litoral en contra direcció. També reclama que se li prohibeixi conduir durant vuit anys.

En el seu escrit, la fiscalia l'acusa dels delictes de furt d'un vehicle, d'atemptar contra la seguretat vial, d'atemptat, de conduir sense permís i provocar lesions a diverses persones.

L'acusació subratlla, de manera textual, que en la seva "esbojarrada carrera" de set minuts de durada el camió de butà es va saltar semàfors en vermell, va xocar contra diversos vehicles i va estar a punt d'atropellar alguns vianants.

 

Amb l'excés de velocitat van caure al carrer 37 bombones de butà que van acabar impactant contra una dona i un guàrdia urbà.

Amb l'alerta terrorista en nivell 4 sobre 5 es van disparar totes les alarmes i es va activar el protocol policial. La persecució va acabar quan el camió de butà es va encastar en un dels murs d'entrada a la Ronda Litoral, a la zona de la Barceloneta, i els agents van detenir el conductor.

L'home s'havia gastat el dia abans 20.000 euros en una nit de festa.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut