Prostíbul Riviera clausurat
Prostíbul Riviera clausurat
Castelldefels

El fiscal del "cas Riviera-Saratoga" diu que la presumpta trama corrupta actuava "al més pur estil d''El Padrí'"

Contundent informe del fiscal del "cas Riviera-Saratoga", ja en el tram final del judici. Conclou que la trama d'extorsió dels dos macrobordells de Castelldefels actuava "al més pur estil d''El Padrí'", en al·lusió a la pel·lícula de gàngsters.

RedaccióActualitzat

Fernando Bermejo, el fiscal del "cas Riviera-Saratoga", conclou que la trama d'extorsió dels dos macrobordells de Castelldefels actuava "al més pur estil d''El Padrí'", en al·lusió a la pel·lícula de gàngsters.

Bermejo ha volgut il·lustrar així el suposat pagament de diners a policies per evitar inspeccions als prostíbuls o, en altres casos, estar-ne al corrent abans.

El fiscal considera que els excomandaments del Cos Nacional de Policia Andrés Otero i Luis Gómez es van concertar per exigir diners als propietaris dels macroprostíbuls, que es lliuraven de manera camuflada en un concessionari de cotxes d'importació de Martorell (Barcelona) regentat pel confident policial i testimoni clau de la presumpta trama, Manuel Gutiérrez Carbajo.

Segons la tesi del fiscal, més tard l'inspector de policia Javier Martín Puyal "va voler apuntar-se al pastís" i també va exigir presumptament 3.000 euros al mes, la meitat del que suposadament rebien Otero i Gómez.

Fernando Bermejo sol·licita penes de  fins a 44 anys de presó per als 6 policies imputats. Per a la resta d'acusats, entre els quals hi ha els propietaris dels bordells, demana penes d'entre 5 i 25 anys. 

 

 

Anar al contingut