Palma

El fiscal del cas Nóos, Pedro Horrach, deixarà la fiscalia a l'agost per fer d'advocat

Des del començament de la instrucció, Horrach no ha acusat la infanta Cristina, una posició que ha provocat l'enfrontament amb el jutge que porta la causa, José Castro

RedaccióActualitzat

El fiscal anticorrupció del cas Nóos, Pedro Horrach, deixarà la fiscalia a l'agost per dedicar-se a l'advocacia. Aquest afer es va tancar la setmana passada a Palma després de cinc anys de procés i ara Horrach anuncia que plegarà en un termini de dos mesos, que és el temps que diu que necessita per acabar diverses causes en les quals treballa. Entre aquestes investigacions en curs hi ha el cas Son Espases i les peces corresponents de l'anomenat cas Palma Arena.

Nascut a Sa Pobla, a Mallorca, Horrach és fiscal des del 1992 i està assignat a la Fiscalia Anticorrupció des de fa una dècada. Durant aquest temps ha destapat diversos afers de corrupció a les Illes Balears, com el cas Scala -ja jutjat- o el Nóos. En aquest procés, el fiscal no ha acusat la infanta Cristina, una posició que ha mantingut des del començament de la instrucció i que ha provocat l'enfrontament amb el jutge que porta la causa, José Castro, amb qui ha col·laborat en la investigació de diferents assumptes de corrupció.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut