Un membre de l'equip de recerca recollint restes de l'avió (Reuters)
Un membre de l'equip de recerca recollint restes de l'avió (Reuters)
Marsella

El fiscal de Marsella nega que tingui un vídeo amb els últims instants del vol de Germanwings

Alguns mitjans asseguraven ahir que els equips de rescat havien trobat a la zona unes imatges gravades amb dispositiu mòbil per un dels passatgers

RedaccióActualitzat

El fiscal en cap de Marsella, Brice Robin, que investiga la tragèdia de l'Airbus A320, nega que tingui cap vídeo d'algun dels passatgers de l'avió i assegura que si algú disposa d'alguna gravació l'ha d'entregar als investigadors. Robin respon així a les informacions del rotatiu "Bild" i de la revista "Paris Match", que asseguren que han pogut veure un vídeo dels últims segons abans del xoc. Segons aquestes mateixes fonts, els equips de rescat ho haurien recuperat d'un dispositiu mòbil.

Mentrestant, aquest matí el president de Lufthansa, Carsten Spohr, visita el lloc dels Alps francesos on es va estavellar l'avió. Ahir, la companyia va reconèixer que quan el copilot Andreas Lubitz va interrompre, l'any 2009, la seva formació a l'Escola de Pilots va ser per culpa d'una depressió severa. La companyia ha presentat a la Fiscalia de Düsseldorf documentació sobre aquest episodi, que inclou l'alta mèdica que li permetia reincorporar-se a l'escola. La companyia també recorda que Andreas Lubitz tenia un certificat mèdic plenament vàlid per al 24 de març, el dia de la tragèdia.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut