Los Angeles

El film de Michael Jackson serà als cinemes només durant dues setmanes

A partir del 28 d'octubre, i durant dues setmanes, s'exhibirà als cinemes d'arreu del món el documental sobre els últims assajos que va fer Michael Jackson abans de morir, mentre preparava els concerts de Londres. La pel·lícula se centra sobretot en la preparació del tour "This is it", la sèrie de 50 concerts que Jackson tenia previst fer a Anglaterra. També, però, es podran veure algunes entrevistes amb amics íntims i col·laboradors del cantant.

Actualitzat
La productora del film, l'americana Sony, ha avançat l'estrena dos dies, del 30 al 28 d'octubre. A més, ha anunciat que la pel·lícula estarà en pantalla només durant dues setmanes, tot i que no se'n han donat els motius. El coreògraf Kenny Ortega, que va treballar amb el rei del pop al llarg de la seva carrera, dirigirà el projecte. "Els fans veuran Michael Jackson com no l'han vist mai abans: veuran aquest gran artista a la feina", ha dit Ortega, que ha afirmat que les imatges de la pel·lícula són emocionants i poderoses.

Michael Jackson, considerat una de les estrelles del segle XX, va morir d'una aturada cardíaca el 25 de juny, als 50 anys. La policia continua investigant-ne les circumstàncies. En el moment de la seva mort faltaven només dues setmanes perquè comencés la seva última gira. Representants de la productora Sony, que ha pagat 60 milions d'euros per les imatges dels assajos, han fet pública la seva il·lusió en el projecte, que consideren una oportunitat per conèixer la personalitat de Jackson més enllà dels escenaris. 
                                    
La confiança dels productors en una "gran demanda" ha fet avançar la data de l'estrena. Els tiquets surten a la venda el 27 de setembre i, per tant, serà un llançament limitat de dues setmanes. El funeral de Michael Jackson tindrà lloc el dia 31 d'agost, dues jornades després del dia en què el cantant hauria d'haver celebrat els 51 anys. Serà enterrat al cementiri de Forest Lawn, de Glendale, als afores de Los Angeles.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut