Imatge del restaurant de Puerto Vallarta on s'ha produït el segrest de sis persones, entre les quals hi ha el fill del narcotraficant El Chapo …
Imatge del restaurant de Puerto Vallarta on s'ha produït el segrest de sis persones, entre les quals hi ha el fill del narcotraficant El Chapo (EFE)
Puerto Vallarta

El fill del narcotraficant El Chapo, segrestat a Mèxic per una banda rival de narcotraficants

La fiscalia apunta com a motivació del segrest a una possible revenja

RedaccióActualitzat

Les autoritats mexicanes han confirmat que un dels fills del narcotraficant mexicà Joaquín "El Chapo" Guzmán es troba entre els sis segrestats d'aquest dilluns a la matinada en un restaurant de la població turística de Puerto Vallarta, a la costa del Pacífic de Mèxic. Es tracta de Jesús Alfredo Guzmán, de 29 anys, un alt responsable del càrtel de Sinaloa, del qual el seu pare és el líder. El Chapo es troba empresonat a Ciudad Juárez des del gener passat, moment en què va ser capturat després d'una insòlita fuga de la presó.

El segrest d'aquest dilluns es va produir quan un grup armat de cinc persones va irrompre en un local de Puerto Vallarta, on els segrestats estaven sopant i se'ls van emportar.

Segons apunta la fiscalia, els motius d'aquest segrest serien per una possible revenja entre bandes de narcotraficants. Es creu que el càrtel rival Jalisco hauria executat aquest segrest en un intent de competir amb el de Sinaloa pel control del narcotràfic de la zona.

A més, la fiscalia també ha explicat que gràcies als objectes que hi havia als cotxes dels ostatges se n'ha pogut confirmar la seva identitat.

 

Anar al contingut