Madrid

El fill de Tejero va ser ascendit un 23-F

El ministre de l'Interior ha explicat que "casualment" el càrrec que tenia el fill del colpista se li havia concedit un 23-F del 2010. Fernández Díaz ha evitat valorar "el sentit" de l'acte en tot moment.

RedaccióActualitzat

El ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, ha sortit a donar explicacions sobre la festa celebrada pel militar i fill del coronal colpista Antonio Tejero el 23-F en un quarter de la Guàrdia Civil i ha acabat donant una dada, si més no, curiosa.

Fernández Díaz ha justificat el cessament perquè l'acte es va fer "sense autorització prèvia", i no ha donat importància al fet que el motiu de l'acte fos retre un homenatge a un dels autors del cop d'estat del 23-F. De fet, el ministre de l'Interior ha evitat en tot moment valorar "el sentit" de l'acte i ha insistit que tant ell com la Guàrdia Civil van tenir coneixement que s'havia celebrat aquest dilluns, i que immediatament va ordenar el cessament del tinent coronel.

Ha estat en aquest punt, quan ha explicat que rellevava el fill de Tejero del càrrec que ocupava com a cap del Grup de Reserva i Seguretat (GRS) número 1 de Madrid, que ha recordat que li havia estat concedit "casualment" un 23-F, concretament el 23 de febrer del 2010.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut