Josep Anglada en una imatge d'arxiu (Foto: ACN)
Josep Anglada en una imatge d'arxiu (Foto: ACN)
Vic

El fill d'Anglada retira l'acusació contra el president de PxC per maltractaments

El fill de Josep Anglada ha retirat l'acusació contra el president de la xenòfoba Plataforma per Catalunya (PxC) per maltractaments. En el judici que ha tingut lloc aquest dijous a Vic, el noi, de 22 anys, s'ha acollit al dret de no declarar contra el seu pare. Malgrat això, la Fiscalia ha mantingut la petició de deu mesos per al polític vigatà, que tampoc ha volgut declarar. Anglada ha tret importància a la denúncia i ha ditq ue "tothom es pot equivocar i tenir un mal dia". A més, s'ha mostrat convençut que la justícia no el condemnarà. "Em porten a judici i surto absolt de tot", ha remarcat.

RedaccióActualitzat
En el judici s'ha llegit la declaració que el fill va fer durant la instrucció de la causa, en què va dir que, durant una discussió al domicili familiar, l'havia agafat pel coll de la camisa i l'havia pegat i amenaçat.

A banda de la petició de deu mesos de presó, la fiscalia continua demanant una ordre d'allunyament de mil metres d'Anglada respecte al seu fill. El líder de PxC va ser absolt recentment d'un delicte d'odi racial, per la difusió de pamflets xenòfobs a Vic.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut