Barça

El FIFA World Player coronarà Messi com a rei indiscutible del futbol mundial

Si les previsions no fallen, Leo Messi guanyarà aquest dilluns, a les 20.00 h (en directe per TV3), el FIFA World Player. És, juntament amb la Pilota d'Or, el guardó més preuat a títol individual en el món del futbol. Xavi Hernández, Andrés Iniesta i Dani Alves acompanyaran el crac argentí a Zuric. Tots quatre fomen part del millor onze mundial. A més, Xavi i Iniesta també són en el quintet de nominats per al World Player que es completa amb els madridistes Kaká i Cristiano Ronaldo. De fet, les previsions apunten que Xavi serà el tercer en les votacions d'entrenadors i capitans de seleccions per darrera del jugador de Cristiano Ronaldo.

Actualitzat
Precisament, el fet que siguin els capitans i entrenadors de les seleccions nacional els que facin la votació atorga a aquest trofeu un valor especial per part del jugadors. Aquesta edició s'ha convertit en un duel entre blancs i blaugrana, tot i que, tant Cristiano com Kaká, han d'imputar la seva nominació a les seves actuacions amb el Manchester United i el Milan, respectivament.

2009: l'any de Messi

Fa dos anys era Kaká qui superava el crac blaugrana, i l'any passat era Cristiano Ronaldo qui aconseguia el títol de millor jugador mundial de la FIFA. Però el 2009 és l'any de Messi. L'argentí ha guanyat tots els títols possibles amb el Barça i aquests èxits l'han convertit en el jugador franquícia del conjunt català. Millor jugador i davanter de la Champions, Onze d'Or, millor jugador de la Lliga espanyola, Pilota d'Or i ara li toca el FIFA World Player. Un any de somni que Messi no oblidarà mai.  A més, cal recordar que després del cap de setmana triomfal a Abu Dhabi, en què ell va fer el gol decisiu, el del planter també s'ha apuntat el premi al millor jugador del Mundial de Clubs.

El millor onze també té color blaugrana

En la gala d'aquest dilluns, també s'atorga el premi al millor gol de l'any. L'"iniestazo" de Stamford Bridge és un dels nominats. També s'espera que tingui molt color blaugrana el millor onze mundial. Puyol, Alves, Xavi, Iniesta i Messi tenen moltes opcions d'entrar en el millor equip del món, segons la FIFA.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut